Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

Tuincentrum FLORA-MARCKX

09.03.2009

Welkom

Bedrijf

Foto's

Invoer

Tuincentrum

FLORA-MARCKX

Dompelstraat 25

9300 Aalst (B)

Tel 0032(0)053.21.24.39

info@flora-marckx.be

Het centrum met het groene hart!!

Deze afdeling bevindt zich in een cabrio-serre, een uniek systeem waarbij men het gevoel heeft zich in openlucht te bevinden en waar steeds droog gewinkeld kan worden...
Met een uitgekiende combinatie van vaste planten, kuipplanten, éénjarige  planten, sierstruiken en heesters kunt u zich in uw tuin het hele jaar door met bloemen omringen. Met alleen meerjarige planten kunt u dit ook bereiken. Van belang is natuurlijk welke plantopbouw u kiest en hoe u ze plaatst. Vaak bereikt u met groepen planten de leukste effecten. Met sierstruiken en heestersoorten die ook te onderscheiden zijn in bloeiende en groenblijvende soorten, zijn leuke combinaties te maken. De kleur van de bladeren kunt u bijvoorbeeld een rol laten spelen. Bodembedekkers en varens zijn vaste planten die goed te gebruiken zijn op plaatsen die voor andere planten problematisch zijn, bijvoorbeeld onder bomen en struiken. Maar ook kunt u er lege plekken uitstekend mee opvullen.
Met vroegbloeiende en laatbloeiende klimplanten zijn er in de hoogte fleurige accenten te creëren. Van de clematis bijvoorbeeld zijn wel 60 soorten verkrijgbaar. Maar denk bij vaste planten ook eens aan geurige kruiden of rotsplantjes, die het in uitsparingen in de bestrating vaak heel goed doen. Vindt u het moeilijk een combinatie van planten te kiezen dan willen onze medewerkers u graag adviseren.                                           .

Tuinplanten